logo

Cauze de rugaciune

“Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi”
Matei 21:22
Daca ai o cauza de rugaciune si vrei sa te sprijinim sau un motiv de multumire si ai dori să ne bucuram impreuna cu tine, te rugam sa completezi mai jos detaliile legate de cererea ta si impreuna, ca trup al lui Cristos si biserica, ne vom ruga pentru tine.
Dupa ce te rogi, nu uita sa apesi pe "M-am rugat pentru tine". Astfel, cei care au inaintat cererile vor afla ca te-ai rugat pentru ei.
CauzaIntrodusa deCati s-au rugatData
Biruinta Anonim311-03-2018
Va rog sa ma sustineti in rugaciune ca Domnul sa lucreze in viata mea si sa imi daruiasca biruinta in lucrarea care a inceput- o . Va multumesc!
Biruinta Anonim311-03-2018
Va rog sa ma sustineti in rugaciune ca Domnul sa lucreze in viata mea si sa imi daruiasca biruinta in lucrarea care a inceput- o . Va multumesc!
EliberareMaria Izabela110-14-2018
Va rog sa va rugati pt mine am nevoie de eliberare de duhuri si handuri de a face rau judecata a mintii si o chirie ieftina cu gaz
Pentru partea spirituala si un loc de muncaDaniel Dan309-20-2018
Pace Domnului Isus ,daca doriti sa va rugati si pentru mine ca Domnul sa ma vindece ,de tot ce este pacat si pentru un loc de muncă.Multumesc
Eliberare de alcool și mântuireAnonim209-06-2018
Pt tatăl copilului meu nu este mântuit și are probleme cu alcoolul.
Ce este pocaintaVali Rada108-26-2018
Vreau sa fiu mantuit vreau sa fiu botezat
O fata din biserica e in depresieNebunu Oana Maria608-25-2018
O fata tanara din biserica din Vulcan e in depresie si are ganduri sinucigase. Are o fata de 5 ani. Are nevoie ca Domnul sa intervina si sa nu ingaduie ca cel rau sa aiba putere asupra ei.
Mântuire și vindecare Adriana Dragomir 408-21-2018
Va rog sa va rugați pentru soțul meu Cristian ca Domnul ca Dumnezeu să-i cerceteze sufletul sa toarne duhul Sau cel Sfânt și să-i dea vindecare sufletească și trupească. AMIN
pentru fiica mea AntoniaRebeca Oltean408-21-2018
Am nevoie sa ma ajutati in rugaciune pentru fiica mea Antonia, care a fost inselata de satan, traieste departe in lume la o familie de pagani, si nu vrea sa l mai recunoasca pe Dumnezeu in viata ei, satan i a strecurat credinta in teoria evolutionista, si crede in fortele ei proprii, ori noi stim ca nimic nu poate fi facut fara voia Lui, Slavit sa-I fie Numele! Am crescut o cu credinta, am invatat o sa si spuna tatal nostru, atunci eram ortodoxa, insa in ultimii 2 ani m am intors la Domnul, dupa aceea fata mea s a indepartat din ce in ce mai mult de mine satan cucerea teren in viata ei, si acum a pus stapanire pe mintea ei. Rugati-va cu mine pentru trezirea ei, si pentru intoarcerea ei cu cainta si pocainta la Domnul nostru Isus, pentru ca nu vreau sa arda in iad! Pacea Domnului sa fie cu voi!
Mântuire și vindecareAdriana Dragomir 408-21-2018
Va rog sa va rugați pentru mine, pentru mântuirea sufletului și eliberare de nevroză obsesiv convulsivă. Dumnezeu sa va Binecuvinteze

Introdu o cerere

Rugaciune | Biserica Filadelfia Bucuresti