logo

Cauze de rugaciune

“Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi”
Matei 21:22
Daca ai o cauza de rugaciune si vrei sa te sprijinim sau un motiv de multumire si ai dori să ne bucuram impreuna cu tine, te rugam sa completezi mai jos detaliile legate de cererea ta si impreuna, ca trup al lui Cristos si biserica, ne vom ruga pentru tine.
Dupa ce te rogi, nu uita sa apesi pe "M-am rugat pentru tine". Astfel, cei care au inaintat cererile vor afla ca te-ai rugat pentru ei.
CauzaIntrodusa deCati s-au rugatData
Rugaciune pentru sanatateGhioca Alexandru308-21-2018
Rugacoune pentru sanatate
Va rog sa ne ajutati in rugaciune pentru logodnica mea Laura Ionela. Sufera de o afectiune a ficatului iar starea ei de sanatate cat si cea psihica nu sunt deloc asa cum ar trebui. Am toata increderea si credinta ca Bunul Dumnezeu o va vindeca. Va multumim!
Daca se poate o rugaciune pentru mineIndrie Florin Gabriel408-21-2018
Doamne Ajuta,

Numele meu este Florin Gabriel. Trec prin momente destul de delicate atat in plan personal cat si in plan profesional. Relatia de cuplu este la pamant , desi avem "2 perlute" (2 baieti) suntem in pragul divortului. Datoriile financiare au ajuns atat de mari, incat nu stiu cum sa le mai scot la capat, iar din punct de vedere profesional, lucrurile merg foarte greu.

Nu vreau sa va impovarez cu problemele mele, constient fiind ca toti aveti greutati, dar daca se poate sa spuneti o rugaciune si pentru mine, consider ca ar fi de un real folos.

Multumesc,

Doamne Ajuta
Rugaciune +Dorinta STEFA OVIDIU NICOLAE408-21-2018
buna ziua numele meu este ovidiu am 31 de ani sunt casatorit am 2 copii de ceva timp merg in casa domnului din petrosani va rog sa va rugati si pt mine ca domnul sa ma cheme acasa ,,si sa ma pot lasa de fumat ..asi dori sa va mai rog daca este cineva care ma poate ajuta si pe mine cu o BIBLIE v-asi fi foarte recunascator !!!...va multumesc in numele lui HRISTOS !!
RugaciuneLAM LAM408-21-2018
46 de ani , am fost infectat cu HIV acum doi ani de catre partenerul meu. Bolnavsi desnadajduit viata mea merge in jos. Desii am muncit toata viata se pare ca azi nu mai fac fata cu banii , avand multe datorii , mama mi [email protected] si nevoiasa este in pragul evacuarii din casa. De mii de ori am strigat si implorat ce cel de sus se pare ca nu are urechi pt mine si fam mea . Azi simt ca am pierdut increderea in tot sufletul imi este gol si parca greul ma urateste ma face sa urasc , poate ca nu chiar sa urasc , sunt invidios si imi ascund neputintele departe de ochii lumii si a celor ce ma cunosc simt , cateodata , ca imi ies din minti , si speranta moare usor se pare ca nimic nu mai merge .

Ca ultima incercare va rog ca atunci cand va rugati pt voi cheltuiti un min si pt mine. Va multumesc
Pentru casatorieLaur Alexa208-21-2018
As dori sa va rugati si pentru mine, ca Dumnezeu sa ma ajute sa il cunosc mai mult, sa am o relatie cu Dumnezeu adevarata, sa pot sa fiu o binecuvantare pentru cei din jurul meu. Il rog pe Dumnezeu sa ma ridice din starea in care sunt, si sa ma calauzeasca sa stiu care este voia Lui cu privire la viata mea. Sa imi dea pacea si bucuria Lui, si sa ma ajute sa ma incred in El in fiecare clipa. Sa imi poarte de grija si sa imi dea biruinta. Imi doresc foarte mult sa am un sot si copilasi, mai ales ca am deja 30 de ani. De aceea mi-as dori ca Dumnezeu sa ma binecuvinteze cu un sot, dupa voia Lui. Multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Nevoie spirituala TALPASEANU EMILIA208-21-2018
Fratilor va rog ÎN NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS sa ma ajutati in rugaciune pentru mantuirea sotului meu Adi.El a promis ca va crede si va sluji Domnului Isus si au trecut 15 ani si este stapînit de multe duhuri rele si nu are dorinta sa traiasca pt Dumnezeu.
Eu sunt botezata si cer Har Si Îndurarea Domnului Isus peste casa mea.Eu stiu ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului si un suflet mantuit este mai mult decat zece mii de lumi.DUMNEZEU SA REVERSE BINECUVANTARILE LUI CERESTI PESTE CEI CE AU DORINTA SA MA AJUTE IN RUGACIUNE SI SA VA DEA VIATA VESNICA PENTRU VOI SI TOATA CASA VOASTRA.
CU MULTUMIRE SI CREDINTA EMILIA.
Ajutorul lui Dumnezeu !Strugari Mihaela Denisa308-21-2018
Rugati-va pt mine ca D.zeu sa aiba mila de mine si sa imi dea intelepciune si putere sa ma intorc inapoi la El.
Pentru pacea lăuntricăGherţa Ilinka208-21-2018
Nu mai simt pacea lui Hristos de ceva timp, vin crize peste crize în viaţa mea, simt cum nu mai am putere, răbdare, curaj. Sunt confuză, mi-e frică să nu falimentez spiritual. Fiţi aproape de mine în rugaciune, şi Domnul să vă binecuvînteze. Vă mulţumesc mult, pentru că sunteţi.

Introdu o cerere

Rugaciune | Biserica Filadelfia Bucuresti