Image Not Found On Media Library

Cauze de rugaciune

“Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi”
Matei 21:22
Daca ai o cauza de rugaciune si vrei sa te sprijinim sau un motiv de multumire si ai dori să ne bucuram impreuna cu tine, te rugam sa completezi mai jos detaliile legate de cererea ta si impreuna, ca trup al lui Cristos si biserica, ne vom ruga pentru tine.
Dupa ce te rogi, nu uita sa apesi pe "M-am rugat pentru tine". Astfel, cei care au inaintat cererile vor afla ca te-ai rugat pentru ei.
CauzaIntrodusa deCati s-au rugatData
Cancer mamar în stadiu avansatGabriela B104-19-2019
Am nevoie de mare de rugăciune, numai Domnul ma poate vindeca, eu nu merit, dar Domnul prin Harul Sau se poate indura și de mine. Doamne ajuta-ma sa pot merge cu piciorul drept, sa nu mai schiopatez ca să pot veni la rugăciune în Casa Ta sa fiu împreună cu frații și surorile și vindeca-ma Tu de aceasta boala grea....................................
Cerere de rugaciuneAnonim104-15-2019
Sunt Mariana, am mare nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune pentru familia mea, pentru sora mea care este in depresie, nu-si mai suporta propria mama, nu are liniste si pace. Domnul sa se atinga de ea si de mama sa le dea intelepciune, dragoste, vindecare trupeasca si sufleteasca, liniste si pace in familie sa le despietreasca inimile.Va rog sa mijlociti si pentru Nelu, are cancer. Domnul sa ne binecuvanteze familia.
Amin.
Părinții Anonim104-06-2019
Pacea Domnului!

Va rog frumos să vă rugați pt părinții mei, suntem într-o situație mai dificilă, ei nu sunt întorși la Domnul, Tata este un om foarte rău, dar eu cred ca Domnul poate schimba inima lui.

Va rog în numele Domnului, să vă rugați!

MinuneNathan Roman1201-09-2019
Ne rugam pentru micutul Nathan sa FIE vindecat de picioarele paralizate
Vindecare eliberareMaria Izabela901-01-2019
Cer vindecare de durerile si injunghieri puternice in cap sa imi judece mintea sa indeparteze orice gand rau sa vad realitatea sa ma gandesc la ceilalti
Rugati Daniel Danut412-26-2018
Pace lui Isus sa patrunda în inima noastra!daca doriti sa va rugati pt mine ma numesc Daniel in varsta de 20 de ani am lupte ca tanar ma confrunt cu tot felul de ispite , si vreau ca Domnul sa se indure de mine si sa ma ajute .Mai mult decat atat asi dori sa va rugati si pt viitorul meu .Multumesc !si Domnul sa va binecuvinteze!

Asi dori sa il slujesc pe Domnul sa îl urmez pe El;sa-mi construiesc o casa ;sa întemeiez o familie ;

pentru sotul meuAnonim312-21-2018
doresc sa va rugati pentru sotul meu vasea sa se intoarca inapoi la familia noastra
RugaciuneAnonim112-19-2018
Sa am liniște în familie,si imi doresc din tot sufletul sa am un copil
regasirea caii catre DumnezeuAnonim412-15-2018
va ro sa va rugati pentru mine sa regasesc calea catre Dumnezeu si sa ma ierte iubitul meu pt toate suferintele pe care i le-am adus. va rog sa va rugati sa ma poata iubi ca la inceput si impreuna cu Dumnezeu sa ii demonstrez ca am fost ratacita si il iubesc. Ma doare sufletul ca am ratacit pe cai intunecate si nu l-am vazut. imi doresc sa imi eliberez sufletul de greutatile acumulate si sa il iubesc sincer si sa ma iubeasca.
Vindecare eliberareMaria Izabela212-14-2018
Va rog sa va rugati ptr tatal meu si mama mea au ganduri de sinucidere spanzuratoare au intrat in depresie nici unul nu mai judeca clar va implor rugativa ptr ei ca Domnul sai salveze sa le dea pocainta

Introdu o cerere

Rugaciune | Biserica Filadelfia Bucuresti