logo

Cauze de rugaciune

“Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi”
Matei 21:22
Daca ai o cauza de rugaciune si vrei sa te sprijinim sau un motiv de multumire si ai dori să ne bucuram impreuna cu tine, te rugam sa completezi mai jos detaliile legate de cererea ta si impreuna, ca trup al lui Cristos si biserica, ne vom ruga pentru tine.
Dupa ce te rogi, nu uita sa apesi pe "M-am rugat pentru tine". Astfel, cei care au inaintat cererile vor afla ca te-ai rugat pentru ei.
CauzaIntrodusa deCati s-au rugatData
RUGACIUNE UNGUREANU IOANA RODICA106-14-2019
VA ROG SA VA RUGATI PENTRU TATAL MEU NICOLAE IN VARSTA DE 76 DE ANI CARE ESTE PE PATUL DE SUFERINTA,MULTUMESC ,DOMNE AJUTA!
Rugaciune Iulia Andrea105-13-2019
Sufar de ceva vreme de Anxietate si atacuri de panica,sint mereu nefericita si parca ma urmaresc ghinioanele.va rog sa va rugati ptr.mine.Gindesc doar negativ in ultimul timp.Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze
rugăciuneAnonim105-03-2019
Pace! Am 20 de ani şi mă simt foarte pierdută. Simt că ceva rău se întâmplă în viața mea. Nimic nu mai are sens si nu mai vreau să continui lupta. Mă lupt cu depresia de aproximativ 3 ani. Uneori sunt bine, de cele mai multe ori, nu. Vreau să scap de aceste stărj. Au început să mă afecteze pe toate planuile: la facultate, în relațiile cu prietenii şi în toate activitățile pe care le fac. Am obosit să mă lamentez şi să mai vorbesc cu oamenii din jurul meu, cred ca şi ei s-au săturat de \\\"problemele\\\" mele. Vă rog să mă susțineți în rugăciune şi Domnul să se atingă de mine. Să fiu vindecată, eliberată. Vă mulțumesc. Domnul să vă răsplătească!


Aş dori să vorbesc cu un pastor sau o persoană din biserică care m-ar putea ajuta. Mulțumesc
vindecare si eliberarechiculita stefan104-28-2019
iubita biserica va rog sa va rugati pentru sotia mea steluta care trece pri momente mai grele de sanatate si pentru familia noastra care trece prin mari incercart
rugaciune de vindecarechiculita stefan004-25-2019
scumpa biserica va rog sa va rugati pentru sotia mea steluta pentru vindecare in trup si eliberare de orice duh necurat
Cancer mamar în stadiu avansatGabriela B104-19-2019
Am nevoie de mare de rugăciune, numai Domnul ma poate vindeca, eu nu merit, dar Domnul prin Harul Sau se poate indura și de mine. Doamne ajuta-ma sa pot merge cu piciorul drept, sa nu mai schiopatez ca să pot veni la rugăciune în Casa Ta sa fiu împreună cu frații și surorile și vindeca-ma Tu de aceasta boala grea....................................
Cerere de rugaciuneAnonim104-15-2019
Sunt Mariana, am mare nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune pentru familia mea, pentru sora mea care este in depresie, nu-si mai suporta propria mama, nu are liniste si pace. Domnul sa se atinga de ea si de mama sa le dea intelepciune, dragoste, vindecare trupeasca si sufleteasca, liniste si pace in familie sa le despietreasca inimile.Va rog sa mijlociti si pentru Nelu, are cancer. Domnul sa ne binecuvanteze familia.
Amin.
Părinții Anonim104-06-2019
Pacea Domnului!

Va rog frumos să vă rugați pt părinții mei, suntem într-o situație mai dificilă, ei nu sunt întorși la Domnul, Tata este un om foarte rău, dar eu cred ca Domnul poate schimba inima lui.

Va rog în numele Domnului, să vă rugați!

Descoperire eliberareIza Izabela002-24-2019
Rog pe Domnul isus ca sa mio descopere pe Ramona sa o elibereze de viclenie minciuna si profit de pe oameni
MinuneNathan Roman1201-09-2019
Ne rugam pentru micutul Nathan sa FIE vindecat de picioarele paralizate

Introdu o cerere

Rugaciune | Biserica Filadelfia Bucuresti