Cereri de rugaciune

“Cel ce va face spartura se va sui inaintea lor; vor face spartura, vor trece pe poarta
si vor iesi pe ea; imparatul lor va merge inaintea lor
si Domnul va fi in fruntea lor.” (Mica.2:13)
______________________________________________________ 
Dupa ce te rogi, nu uita sa apesi pe "M-am rugat pentru tine". Astfel, cei care au inaintat cererile vor afla ca te-ai rugat pentru ei.
CauzaIntrodusa deRugaciuniData
special pentru FAMILIA CIRSTOIU,RADULESCU, IONITA, LEONTESCU, IOAnonim1307-06-2014
PROBLEME FAMILIARE> POST,RUGACIUNI,STUDIU BIBLIC,CONFERINTA FAMILIE
Rugaciune pentru vindecareAnonim806-07-2014
VA ROG IN NNUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS DACA PUTETI FACE O RUGACIUNE PENTRU FRATELE MEU MATEI CARE E BOLNAV DE CANCER SI DOAR BUNUL DUMNEZEU IL MAI POATE SALVA PRIN RUGACIUNILE NOASTRE. SLAVIT SA FIE NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS
rugaciune pentru ca Domnul sa ma ajuteboldorea vasile604-21-2014
V-as ruga sa va rugati pentru ca Domnul sa ma ajute sa scap de problemele finaciare si sa ma ajute sa ma apropii de El cat mai mult si sa imi mintuiasca sufletul. Multumesc si Pacea Domnului.
MarinaVochescu Carmen1904-09-2014
Este vorba despre o femeie de aproximativ 35 de ani pe nume Marina care are 4 copii mici si sufera de cancer uterin recidivat. Rudele ei au avut o experienta cu multi ani in urma de vindecare printr-o rugaciune facuta de biserica Filadelfia si mi-au solicitat sa ne rugam si pentru aceasta cauza. Va multumesc
FilipAnonim6102-25-2014
Pacea Domnului, va rog sa va rugati impreuna cu mine pentru micutul Filip, de o luna, ca Domnul Isus sa se atinga de urechea lui dreapta, cu care nu aude de la nastere. Multumim Domnul Dumnezeu, ca EL il va vindeca !!!