Cereri de rugaciune

“Cel ce va face spartura se va sui inaintea lor; vor face spartura, vor trece pe poarta
si vor iesi pe ea; imparatul lor va merge inaintea lor
si Domnul va fi in fruntea lor.” (Mica.2:13)
______________________________________________________ 
Dupa ce te rogi, nu uita sa apesi pe "M-am rugat pentru tine". Astfel, cei care au inaintat cererile vor afla ca te-ai rugat pentru ei.
CauzaIntrodusa deRugaciuniData
Rugaciune +DorintaSTEFAN OVIDIU NICOLAE101-21-2016
buna ziua numele meu este ovidiu am 31 de ani sunt casatorit am 2 copii de ceva timp merg in casa domnului din petrosani va rog sa va rugati si pt mine ca domnul sa ma cheme acasa ,,si sa ma pot lasa de fumat ..asi dori sa va mai rog daca este cineva care ma poate ajuta si pe mine cu o BIBLIE v-asi fi foarte recunascator !!!...va multumesc in numele lui HRISTOS !!
MANTUIRE, ELIBERARE, IZBAVIRE.BURGHELEA ANGELICA 112-24-2015
SCUMPA BISERICA VA ROG SA VA RUGATI PENTRU MINE, SA-MI VINDECE DOMNUL SUFLETUL SI TRUPULUI. PENTRU COPILUL MEU FLORIN, SANATATE, IMUNITATE, DUH DE ASCULTARE. PENTRU GHEORGITA MANTUIRE, BOLNAV CU INIMA SI IZBAVIRE. MIHAELA SANATATE, BINECUVINTAREA FINANCIALA, CASATORIE. MIHAI MANTUIRE SI SA TERMINE CASA. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE. AMIN.
pentr ueliberare si intoarcere la pocaintalarisa prasca112-14-2015
sa zadarniceasca planul vrajmasului,si sa mintuiasca casa mea
RugaciuneAnonim212-12-2015
46 de ani , am fost infectat cu HIV acum doi ani de catre partenerul meu. Bolnavsi desnadajduit viata mea merge in jos. Desii am muncit toata viata se pare ca azi nu mai fac fata cu banii , avand multe datorii , mama mi batr@na si nevoiasa este in pragul evacuarii din casa. De mii de ori am strigat si implorat ce cel de sus se pare ca nu are urechi pt mine si fam mea . Azi simt ca am pierdut increderea in tot sufletul imi este gol si parca greul ma urateste ma face sa urasc , poate ca nu chiar sa urasc , sunt invidios si imi ascund neputintele departe de ochii lumii si a celor ce ma cunosc simt , cateodata , ca imi ies din minti , si speranta moare usor se pare ca nimic nu mai merge .

Ca ultima incercare va rog ca atunci cand va rugati pt voi cheltuiti un min si pt mine. Va multumesc

rugaciune pentru sanatateAnonim112-02-2015
va rog sa va rugati si pentru mine ca Domnul sa se atinga si de mine , sunt bolnava si singura
MISIUNE IN PENITENCIARSIMINIUC IULIAN110-11-2015
Rugati-va pentru misionarii ce merg in penitenciare si pentru ca Domnul sa ii faca LIBERI IN CRISTOS pe cei din penitenciare.
Pentru casatorieAnonim207-21-2015
As dori sa va rugati si pentru mine, ca Dumnezeu sa ma ajute sa il cunosc mai mult, sa am o relatie cu Dumnezeu adevarata, sa pot sa fiu o binecuvantare pentru cei din jurul meu. Il rog pe Dumnezeu sa ma ridice din starea in care sunt, si sa ma calauzeasca sa stiu care este voia Lui cu privire la viata mea. Sa imi dea pacea si bucuria Lui, si sa ma ajute sa ma incred in El in fiecare clipa. Sa imi poarte de grija si sa imi dea biruinta. Imi doresc foarte mult sa am un sot si copilasi, mai ales ca am deja 30 de ani. De aceea mi-as dori ca Dumnezeu sa ma binecuvinteze cu un sot, dupa voia Lui. Multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze!
MANTUIRE, ELIBERARE, IZBAVIRE, CASATORIE. Burghelea Angelica 007-18-2015
SCUMPA BISERICA VA ROG PENTRU MINE ANGELICA,VINDECAREA SUFLETULUI SI A TRUPULUI.VA ROG SI PENTRU CASATORIE.PENTRU FLORIN SANATATE, MINTE SANATOASA SI UN DUH DE ASCULTARE SI SA REZOLVE DOMNUL ISUS CU SCOALA.DOMNUL SA VA RASPLATEASCA PENTRU RUGACIUNII. AMIN.
SOTUL ESTE DAT IN JUDECATAADRIANA BREZOI405-14-2015
DE FOSTUL PATRON PTR UN ACCIDENT VECHI 2011 LUCRA LA EL LA NEGRU ASIGURARILE LAU DAT PE PATRON IN JUDECATA SI PATRONUL CA SA SCAPE BASMA CURATA SA NU PLATEASCA EL PTR SOTUL MEU LA DAT PE EL IN JUDECATA TREBUIE SA SE PREZINTE PE 3 IUNIE LA TRIBUNAL VA ROG RUGATIVA CA DOMNUL SA NE FACA DREPTATE ASA SA LUCREZE DOMNUL AMIN.
Vindecare, ungere.Burghelea Angelica 104-25-2015
Scumpa biserica va rog sa va rugati pentru mama mea este foarte bolnava la pat paralizata se numeste Polina.Bolnava cu respiratia sta tot timpul cu masca de ocxigen ca nu poate respire.Este si cu plamani,glanda,inima.Domnul sa aiba mila de ea sa se indure.Amin. Domnul sa va rasplateasca.