Formular de cereri pentru rugaciune

“Cel ce va face spartura se va sui inaintea lor; vor face spartura, vor trece pe poarta si vor iesi pe ea; imparatul lor va merge inaintea lor si Domnul va fi in fruntea lor.” (Mica.2:13) ______________________________________________________ 

Daca te sensibilizeaza o cauza, te invit sa te unesti cu noi in rugaciune. Cei care au nevoie de ajutorul tau vor fi anuntati ca te-ai rugat pentru ei.

Vrem sa ne rugam impreuna cu tine
Completeaza formularul de mai jos cu cateva detalii despre cauza pentru care vrei sa ne rugam.
Numele:
Prenumele:
  Doresc sa raman anonim. Nu imi doresc numele publicat.
Email:
Titlul cererii:
Cateva detalii:
  Vreau sa primesc zilnic notificari daca cineva se roaga pentru mine.
3 + 4 =
Dupa ce te rogi, nu uita sa apesi pe "M-am rugat pentru tine". Astfel, cei care au inaintat cererile vor afla ca te-ai rugat pentru ei.
CauzaIntrodusa deRugaciuniData
Rugacoune pentru sanatateGhioca Alexandru312-09-2017
Va rog sa ne ajutati in rugaciune pentru logodnica mea Laura Ionela. Sufera de o afectiune a ficatului iar starea ei de sanatate cat si cea psihica nu sunt deloc asa cum ar trebui. Am toata increderea si credinta ca Bunul Dumnezeu o va vindeca. Va multumim!
restaurareDachin Judith011-07-2017
Va rog sa va rugati sa am o memorie normala, sa pot merge la lucru , sa fiu eliberata de tot ce am nevoie.
Cerere de rugaciuneAnonim009-02-2017
Pentru darul bucuriei
VindecareManole Roman108-27-2017
Va rugam sa mijlocim pt. micutul nostru Nathan,nu misca picioarele find operat de spina bifida deschisa.Doamne Isuse vreau sa merg !
doresc sa va rugati pentru minegalina luca008-05-2017
numi gasesc pacea,de citeva zile ma aflu in depresie,simpt ca ma indepartez de domnul,pacatuiesc,ratacesc mereu in gind sin fapta
loc de adapostAnonim008-03-2017
Pacea Domnului,sa ne rugam pentru un batran Niculae,este din lume,nu are adapost unde sastea,doarme pe strada in Bucuresti zona Pod Cotroceni/Casa Radio,sa-l cunoasca pe Domnul Isus prin pocainta,sa-i Pregateasca Domnul Dumnezeu un loc de adapost si cele de trebuinta in Numele Domnului Isus.Va multumesc frumos.Domnul Dumnezeu sa va binecuvinteze.
CasatorieAnonim006-21-2017
Sotul meu doreste sa divorteze,de 6 luni stau ca in cuptor,iar Duhul meu imi spune da rabd si sa astept caci Domnul imi va salva casnicia.
RugaciuneAnonim005-07-2017
Pacea domnului ! Rog biserica sa se roaga pentru trupul meu bolnav. Amin
rugaciuneGeorge George304-07-2017
Doamne indeparteaza-i din viata mea pe toti cei ce vor sa ma indeparteze de Tine.
Daca se poate o rugaciune pentru mineAnonim904-04-2017
Doamne Ajuta,

Numele meu este Florin Gabriel. Trec prin momente destul de delicate atat in plan personal cat si in plan profesional. Relatia de cuplu este la pamant , desi avem "2 perlute" (2 baieti) suntem in pragul divortului. Datoriile financiare au ajuns atat de mari, incat nu stiu cum sa le mai scot la capat, iar din punct de vedere profesional, lucrurile merg foarte greu.

Nu vreau sa va impovarez cu problemele mele, constient fiind ca toti aveti greutati, dar daca se poate sa spuneti o rugaciune si pentru mine, consider ca ar fi de un real folos.

Multumesc,

Doamne Ajuta